HockeyNews
PLUS

Nu är det klart – Dick Axelsson fortsätter i Djurgården

(12230) Dick Axelsson/DIF-Örebro
Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Publicerad: 1 juli 2020

FacebookXWhatsApp

Den gångna säsongen dröjde det en bra bit in på säsongen innan Dick Axelsson och Djurgården kom överens och SHL-stjärnan kom till spel. Nu står det klart att Axelsson den här säsongen kommer finnas med från och med första september.

Enligt Pressutskicket på Djurgårdens hemsida har klubben och Dick Axelsson varit muntligt överens om en fortsättning sedan hockeyn tog slut i våras. Men av olika anledningar kopplade till den pågående coronapandemin har man inte kunnat skriva ett avtal förrän nu.

Men under onsdagseftermiddagen gick Djurgården ut med att man har förlängt avtalet med Dick Axelsson över den kommande säsongen.

– Vi har sedan säsongens slut haft en muntlig överenskommelse med Dick Axelsson kring en avtalsförlängning och vi kan nu gladeligen kommunicera att ett 1 års-avtal är påskrivet med start från och med 1 september vilket innebär att Dick kommer att fylla en av de två forwardsplatserna som är vakanta, säger Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson till klubbens hemsida.

Dick Axelsson anslöt som sagt en bit in på förra säsongen och producerade efter det 26 poäng på 31 matcher i SHL.

– Det är fantastiskt kul att vara tillbaka, vad skulle jag annars göra om jag inte spelar hockey, frågar sig Dick Axelsson på Djurgårdens hemsida.

***

Gillade du artikeln? Värd en kaffe - för en månads läsning? Swisha till 123 529 7163.




Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)