HockeyNews
PLUS
Forshaga IF
(27232) Perra-Alvesta

Efter dramatiska kvalspelet – två nya lag i Hockeyettan

Två lag säkrade nytt kontrakt medan två lag blir nykomlingar till nästa säsong. Det blev utfallet av kvalserien till Hockeyettan.

27 mars 2023
(26840) Per-Erik Johnsson, Perra

Ny utryckning för "Perra" – ska rädda Hockeyettan klubben

Per-Erik Johnsson, eller "Perra" om ni så vill, har blivit synonym med att komma in och rädda lag från att åka ur eller vända på dåliga säsonger. Nu är det dags igen – tre år efter senaste jobbet. – Vi behöver ny energi nu om vi ska fixa det här, säger klubbens ordförande Christer Larsson till NWT.se.

2 mars 2023
(19349) Marcus Paulsson

Spelarna har sagt sitt – Tre Kronor-meriterade forwarden Hockeyettans MVP

Marcus Paulsson. Han är Hockeyettans MVP om spelarna själva får bestämma. – Det finns ju så många duktiga spelare i Hockeyettan, så det är sjukt häftigt, säger Paulsson i ett pressmeddelande.

29 april 2021
(18548) Forshaga

MJÖRNBERG: Hockeyettan-spetsen briljerade inför scouterna

I en match där de riktigt stora spetsspelarna klev fram och visade vägen med starkt spel och tjusiga mål vann Forshaga klart med 7-3 över Piteå. Nu har värmlänningarna skaffat sig en stark position för att få välja sitt motstånd i kommande slutspel.

17 mars 2021
(2101) Hockeyettan

Helgens viktigaste matcher i Hockeyettan

Mäktiga segersviter på spel, ett race om slutspelsplatser som engagerar och effekter av corona som måste övervinnas. Det väntar ytterligare en spännande helg i tredjeligan. HockeyNews krönikör Mikael Mjörnberg guidar er genom helgens viktigaste matcher i Hockeyettan.

27 februari 2021
(2101) Hockeyettan

Helgens viktigaste matcher i Hockeyettan

Stenhårda toppstrider och plågsamma formsvackor. Precis som vanligt finns det mycket spännande att fokusera på de kommande dagarna. HockeyNews krönikör Mikael Mjörnberg guidar genom helgens viktigaste matcher i Hockeyettan.

13 februari 2021
(17459) Hudiksvall Dennis Hall

Uppges göra klart med tränare från konkurrenten

Per Ljusteräng fick sparken som huvudtränare i Hudiksvall i november och klubben har varit på jakt efter en tränarlösning inför nästa säsong sedan dess. Nu tycks jakten vara över. Enligt uppgifter till HockeyNews.se blir det Forshagas succécoach Dennis Hall som tar över nästa säsong. – Vi har gjort klart med en tränare utifrån, säger sportchefen Lars ”Lillis” Lövblom.

19 januari 2021