HockeyNews
PLUS

Tungt besked för Rögles NHL-meriterade back

(29244) Brandon Davidson
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 9 oktober 2023

FacebookXWhatsApp

Rögle har haft Brandon Davidson på skadelistan de senaste matcherna.
Nu står det klart att han kommer förbli där ett tag till.
– Prognosen är att han blir borta från matchspel i ytterligare sju veckor, säger fysioterapeuten Christopher Alvengrip till klubbens hemsida.

ANNONS
Efter att Brandon Davidson anlänt till Färjestad under förra vintern blev han snabbt ett uppskattat inslag hos Karlstadsklubben, men det blev ingen fortsättning där utan istället landade den 32-årige backen i Ängelholm och Rögle. Hittills har Davidson spelat sex SHL-matcher för klubben, men varit på sidan i de två senaste bataljerna.

Och fler matcher på sidan kommer det att bli för kanadensaren.

Under måndagen meddelade nämligen Rögle, som sedan tidigare har backen Erlend Lesund på frånvarolistan, att Davidson, med 180 NHL-matcher på meritlistan, blir borta i ytterligare sju veckor på grund av en ospecifierad skada.

– Prognosen är att han blir borta från matchspel i ytterligare sju veckor. Det är tråkigt för Brandon, men han är oerhört proffsig och kommer kunna hålla igång på ett bra sätt under sin frånvaro, säger fysioterapeuten Christopher Alvengrip till klubbens hemsida.

ANNONS

På sina sex matcher i Rögle har det inte blivit någon poäng än för backen som i snitt spelat knappt tolv minuter per match.

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln