HockeyNews
PLUS

Klart: Arvid Holm till Rögle

Arvid Holm
Simon Hastegård/Bildbyrån

Publicerad: 10 maj 2024

FacebookXWhatsApp

Det står nu klart att Arvid Holm återvänder till Sverige. Målvakten är klar för Rögle.

Detta meddelar klubben på hemsidan.

Denna säsongen tillhörde Holm Colorado Avalanche. Han spelade tolv matcher för AHL-laget Colorado Eagles och hade en räddningsprocent på 88,7%. Det blev även fyra matcher i ECHL för Utah Grizzlies där det blev 90,7%.

Hockeynews kunde tidigare avslöja att Rögle jagade Arvid Holm. Nu har han skrivit på ett kontrakt över tre år, meddelar klubben.

– Först och främst, Rögle ett lag som visar att man är med och slåss i toppen vilket alla spelare strävar efter att få vara en del av. Det ska också bli grymt kul att få komma hem och spela inför så otroliga supportrar som Rögle har. Jag hade koll på laget under finalen och blev väldigt imponerad av trycket i arenan. Det gör att man helt klart blir extra motiverad inför säsongen som kommer, säger Holm till hemsidan.

Rögles sportchef Hampus Sjöström om målvakten

– En Ljungby-kille som är stor och tekniskt skolad. Han hade ett par framgångsrika SHL-säsonger under bältet innan han åkte över till Nordamerika och försökte slå sig in i NHL. Vi ser fram emot att få jobba med honom, och att han får komma hem igen och bevisa vilken högklassig målvakt han är, säger Sjöström till hemsidan.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!