HockeyNews
PLUS

Strålman byter sport – blir tränare

Anton Strålman
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Idag 15:22

FacebookXWhatsApp

Anton Strålman väljer att byta sport.
Skövde Nyheter rapporterar att backen tagit sig an en roll i det lokala fotbollslaget Skultorps IF.
– Vi är otroligt ödmjukt tacksamma för att vi får den här möjligheten, säger Stefan Gustafson i Skultorps IF sportgrupp till SN.

ANNONS

Det har varit ganska tyst runt Anton Strålman sedan säsongen avslutades, men nu ser den 38-årige backens liv ut att ta en ny riktning.

Strålman, som har nära 1000 NHL-matcher bakom sig och förra säsongen hjälpte HV71 att säkra SHL-kontraktet, har ännu inte officiellt meddelat om karriären som spelare är över. HV71 har tidigare bekräftat att positiva samtal har förts med Strålman, men utöver det har ingenting nytt kommunicerats.

Nu rapporterar Skövde Nyheter att Strålman valt att kliva in i en tränarroll i det lokala fotbollslaget Skultorps IF damlag, som spelar i division 1. Om detta innebär ett tillfälligt eller permanent farväl till ishockeyn återstår att se, men han kommer att bidra till lagets fysträning inför och under den kommande säsongen.

– Vi är otroligt ödmjukt tacksamma för att vi får den här möjligheten. Han kommer att hjälpa oss med fysträningen inför och under kommande säsong, säger Stefan Gustafson i Skultorps IF sportgrupp till SN.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln