HockeyNews
PLUS

Världsstjärnan dök upp i en AIK-tröja på NHL-premiären

(29302) Will Ferrell
TNT/X
ANNONS

Publicerad: 12 oktober 2023

FacebookXWhatsApp
Säsongspremiär för LA Kings mot Colorado Avalanche.
Då dök skådespelaren Will Ferrell upp i en AIK-tröja.
– Det är kul så klart att han visar upp sin sympati för AIK. Herregud, det är en världsstjärna, säger Anton Johnson på AIK:s marknadssida till Expressen.

ANNONS
Det var under nattens hemmapremiär för LA Kings som supportern Will Ferrell och en polare dök upp i varsin AIK-tröja. Ferrell i den vita bortatröjan och hans vän i den svarta hemmatröjan.

– Han var ju här på en match och kollade... jag är osäker på vilka vi mötte, men jag tror det var mot Västerås på Hovet i fjol. Om jag inte ser helt fel så är det fjolårets matchtröjor. Då tänker jag att han köpte en när han väl var här, säger Anton Johnson på AIK:s marknadsavdelning till Expressen och fortsätter:

– Han var väl här, såg tröjan och tänkte att det var det vackraste han sett och att ”när jag går på hockey ska jag ta på mig den”, haha. I och med att han var här och kollade och, som jag förstår det, har sympatier för AIK är det inte konstigt att han har på sig vår matchtröja på det sättet. Det är ju lite annan kultur i USA än i Sverige.

Och Johnson ser gärna att Ferrell dyker upp på fler AIK-matcher:

– Man ska inte gå händelserna i förväg men om han vill komma och kolla på AIK är han jättevälkommen. Då tar vi gärna ett ord med honom så klart. Det är bara kul att den typen av personer, som generellt inte är jätteförknippad med AIK och hockeyn kommer och ser våra matcher.

Ferrell är gift med svenskan Viveca Paulin som har har tre barn ihop med.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln