HockeyNews
PLUS

Uppgifter: Modo överens med Norlinder

Mattias Norlinder
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 30 augusti 2024

FacebookXWhatsApp

Hockeynews har tidigare rapporterat om Modos kontakt med Mattias Norlinder. Nu skriver Sportbladet att parterna är muntligt överens. Men enligt agenten finns NHL-klubben Montreal med i bilden också.

ANNONS

Mattias Norlinder och Modo är överens – det blir en återkomst, skriver Sportbladet. Enligt tidningen är parterna muntligt överens.
– Han har fått förfrågan (av Modo) men han vill fundera lite till då Montreal Canadiens också har frågat om han vill förlänga, säger hans agent Claes Elefalk till Sportbladet.

Elefalk säger även att ett beslut beräknas komma nästa vecka.

Norlinder har tränat med klubben under augusti och det har inte varit någon hemlighet att Modo gärna vill se 24-åringen i laget. Men Norlinder har hoppats på ett kontrakt med någon NHL-klubb.
– Han försöker hitta något där borta och hoppas fortfarande att han ska göra det. Han vet var han har oss och vi vet var vi har honom. Han räknas inte in hos oss i nuläget, men det är klart att vi är intresserade av honom om han väljer att stanna hemma, sade Modos sportchef Henrik Gradin till Hockeynews för en dryg vecka sedan.

Norlinder har spelat sex matcher i NHL för Montreal och 123 matcher i farmarlaget Laval de senaste tre säsongerna. Innan dess var han två år i Frölunda. Genombrottet kom just i Modo 2019/20, då i Hockeyallsvenskan. Han har även spelat fyra landskamper med Tre Kronor.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln