HockeyNews
PLUS
SHL
Kommande matcher
Idag 19:30
Rögle BK
Rögle BK
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
27 april 2024
Rögle BK
Rögle BK
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
29 april 2024
Skellefteå AIK
Skellefteå AIK
Rögle BK
Rögle BK
Se alla matcher
Flipp/Flopp

LISTA: Flipp- och floppvärvningarna i SHL 23/24

Säsongen går mot sitt slut och det har blivit dags att lista nyförvärven som flippade och floppade. Hockeynews Mattias Persson går igenom säsongen och listar sina fem största flipp- och floppvärvningar.

Igår 19:10
Fredrik Sjöström/Malte Strömwall

Så vill Frölunda ersätta stjärnan – jagar hemvändare

Stjärnforwarden Malte Strömwall nyttjar sin klausul och lämnar Frölunda redan efter en säsong. Den stora frågan nu är förstås – hur ska han ersättas? – Mycket hänger nog på det först och främst, säger sportchefen Fredrik Sjöström till Hockeynews.

Igår 16:46
Lian Bichsel

Backen stängs av från landslaget till 2026

Lian Bichsel har tackat nej till två raka landslagssamlingar. Nu stängs han av från landslagsspel till och med 2026, rapporterar schweiziska Blick. – Han visste vilka risker han tog, säger landslagschefen Lars Weibel till tidningen.

Igår 15:13
Mikael Wikstrand

Uppgifter: Backen lägger av efter långa frånvaron

Den senaste säsongen som Mikael Wikstrand var på is blev det SM-guld med Färjestad, säsongen 21/22. Sedan den 7 maj 2022 har det inte blivit spel för backen, vilket var under finalen mot Luleå. [VF](https://www.vf.se/2024/04/24/efter-750-dagars-kamp-nu-lagger-wikstrand-av-far-leva-med-smartan-resten-av-livet-f0a0a/) skriver nu att 30-åringen lägger av med hockeyn.

Igår 14:52
Gabriel Carlsson

Växjö tappar landslagsback – hit flyttar han

Gabriel Carlsson lämnar Växjö efter bara en SHL-säsong. Nu blir han lagkamrat med Niklas Hansson och förre Växjö-backen Lukas Bengtsson.

Igår 14:52
Stian Solberg

Officiellt: Norsk back klar för Färjestad

Det norske superlöftet Stian Solberg har gjort sitt val. På onsdagen presenterades han av Färjestad. – Vi har följt Stians utveckling och tycker att hans egenskaper är väldigt spännande, säger Färjestads Rickard Wallin i ett pressmeddelande.

Igår 14:13
Rasmus Rissanen

Officiellt: Lämnar Örebro – för Linköping

För en vecka sedan kunde Hockeynews avslöja att Rasmus Rissanen var nära spel i Linköping. På onsdagen gick klubben ut och bekräftade värvningen. – Det är en backtyp vi har letat efter, säger Linköpings sportchef Peter Jakobsson till Hockeynews.

Igår 14:02