Timråforwarden förlänger kontraktet: "Utvecklats extremt mycket"

14 januari 2022
Timrå har lagt en pusselbit för kommande säsonger.
Forwarden Sebastian Hartmann har nämligen förlängt sitt kontrakt med tre säsonger.
– Jag har även utvecklats extremt mycket under min tid här i Timrå IK och har fått ett stort förtroende här, säger Hartmann till klubbens hemsida.Sebastian Hartmann avslutade förra säsongen på skadelistan efter att han ådragit sig en knäskada efter en tackling i finalserien mot Björklöven.

Lagom till Timrås återkomst i SHL var forwarden tillbaka på isen och har under hösten varit en av lagets främsta spelare.

Och nu står det klart att han blir klubben trogen.

LÄS MER: Matchhjälten tänkte åka och byta: "Jag har aldrig varit så trött"

Den 27-årige forwarden, som noterats för nio mål och fem assist på 27 matcher, har nämligen förlängt sitt kontrakt över de tre kommande säsongerna.

– Det känns fantastiskt kul att Sebastian tror på det vi gör här och vill fortsätta sin karriär i Timrå IK. Han har så här långt gjort en bra säsong och jag tycker att det sänder bra signaler när spelare som har kommit hit och fått en såpass bra utveckling som just Sebastian har fått väljer att stanna, säger sportchefen Kent Norberg till klubbens hemsida.

Hartmanns tidigare kontrakt skulle ha löpt ut efter den pågående säsongen, men sträcker sig nu alltså över säsongen 2024–25.