Örebro spikar tränarstaben


4 maj 2021
Det är inte bara Skellefteå som presenterar tränare idag. Kort efter att Robert Ohlsson presenterats för Västerbottningarna gick Örebro ut med sin tränarstab för nästa säsong, där en viss Skellefteåbekanting finns med.

AnnonsÖrebro Hockeys huvudtränare Niklas Eriksson får två nya kollegor till nästa säsong, det meddelade klubben på sin hemsida under tisdagen.

De nya assisterande tränarna blir Stefan Klockare och Stefan Nyman.

Klockare har de senaste åren varit i Skellefteå där han vunnit två SM–guld. Nyman var assisterande tränare i HV71 under den gångna säsongen och har tidigare även varit i Djurgårdens och Södertäljes organisationer.

Enligt Örebros hemsida har huvudtränare Eriksson varit delaktig i rekryteringen av Klockare och Nyman, och tror att de tre herrarna kommer att komplettera varandra.

– Det känns jättebra att vi har lyckats knyta till oss Klockare och Nyman. Vi hade ett starkt tränarteam under den gångna säsongen och nu får vi in två nya pusselbitar som kommer med nya influenser som kommer att leda till att jag utvecklas som ledare. Jag tycker att vi får en väldigt bra mix och det känns inspirerande att dra igång inför nästa säsong, säger Niklas Eriksson till Örebros hemsida.

Annons

Annons


Annons

Annons

Annons