HockeyNews
PLUS

Tjafset i toppmötet: ”Jag blir så jävla förbannad på sånt där”

(16759) Bråk
C More

Publicerad: 9 december 2020

FacebookXWhatsApp

Det hettade till rejält i slutsekunderna i toppmötet mellan Timrå och BIK Karlskoga. 
Lagens spelare hamnade i luven på varandra i båset – och efteråt var BIK-kaptenen Mikael ”Daggen” Eriksson rejält upprörd över Timråspelarnas beteende.
– Att stå och håna hela vårat bås när det står 5–1 är så jävla ovärdigt, säger han i intervjun med C More. 

HockeyAllsvenskan presenteras av:

UNIBET – ligans huvudpartner 


Timrå tangerade det allsvenska rekordet för flest segrar i rad efter att ha vunnit med klara 5–1 mot BIK Karlskoga. Men det som kom att bli rubrikerna efteråt var det som hände i matchens slutsekunder. 


Spelarna började tjafsa i båset, och i intervjun efter matchen hävdar BIK-kaptenen Mikael ”Daggen” Eriksson att Timråforwarden Jens Lööke hånat hans lag. 


– Jag blir så jävla förbannad på sånt där. Att stå och håna hela vårat bås när det står 5–1 är så jävla ovärdigt. Jag säger till de att, kom då så gör vi upp här i stället. Och sen när han väl får chansen så står han inte upp för sig själv, säger Mikael Eriksson till C More efter matchen. 


Jens Lööke hade en annan syn på situationen. 


– Jag satt längre ner i båset och såg att det hettade till och åkte ut på isen och frågade honom om vad han höll på med. Om han tror att jag säger någonting får det stå för honom, jag satt som sagt längre ner i båset, sa han efter matchen. 



Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)