AnnonsKanadas skyttekung i OS på väg bort från KHL-klubben


3 december

451-matcher och 267 poäng i NHL. Ytterligare 288 matcher i KHL och 210 poäng. Men frågan är vad som händer med den kanadensiske OS-forwarden Wojtek Wolski härnäst.


Annons

33-årige Wojtek Wolski har blivit uppsatt på waiverslistan i KHL av sin klubb Kunlun Red Star. Om ingen annan KHL-klubb tar över stjärnforwarden kan han komma att bli utköpt från sitt tvåårskontrakt med klubben.Wolski har spelat i KHL för tre olika klubbar sedan han lämnade NHL 2013.


Fram till december har han gjort två mål och två assist på 19 matcher för kinesiska Kunlun. I slutet av oktober förra året fick den skicklige målskytten lämna Metallurg Magnitogorsk och skrev då på för Kunlun.


LÄS MEROS-stjärnan lämnar KHL-klubben


Wojtek Wolski var med i OS i Sydkorea 2018 och gjorde då precis som den förre Djurgårdsforwarden René Bourque tre mål på sex matcher på vägen till OS-bronset och var med det delad skyttekung i Kanadas OS-lag.


Den senaste tiden har både forwarden Eric Tangradi (Barys Nur-Sultan) och backen Mathew Maione (Kunlun) blivit ratade av sina KHL-klubbar utan att ha gjort klart med någon ny.


Annons

Annons

Annons