HockeyNews
PLUS

Opererade backarna – en tillbaka i full träning

Jeremy Groleau, Magnus Nygren
Bildbyrån

Publicerad: 17 juli 2024

FacebookXWhatsApp

Två av Färjestads backar tvingades till operation efter säsongsslut och en av dem är tillbaka i full träning.

Färjestad har 14 forwards, åtta backar och två målvakter på kontrakt till nästa säsong. Truppen är spikad och det finns inga vakanser kvar att fylla.

– Nej, det är det inte så. Sen är det alltid ett levande dokument. Det går inte att säga att man är klar när man sitter här i juli. Nu är vi jättenöjda, det ska bli spännande att se hur det utvecklar sig. Tron och förhoppningen är att vi ska vara väldigt konkurrenskraftiga under året, säger Rickard Wallin till NWT.

ANNONS

Skadade backduon

Jérémy Groleau och Magnus Nygren har båda opererats efter den gångna säsongen och en av dem är redan tillbaka i full träning.

– Magnus är tillbaka i full träning, det är inga konstigheter. Jérémy har en tid kvar på rehaben, och som vi meddelat från början vet vi inte om det blir fyra eller sex månader. Men planen följer han, sen får vi se hur det blir när vi lägger på belastning längre fram.

ANNONS

De unga talangerna Jack Berglund och Noel Fransén kommer att inleda säsongen med Färjestad. Den sistnämnda har det ryktats om att han kan lånas ut till Västerås.

– De kommer inleda med oss, säger Wallin. Sen är det mycket upp till dem själva, men också för oss att se till att deras möjligheter till utveckling blir så bra som möjligt. Vi vill se dem i seniormiljö, sen får vi se exakt var det blir.

SE ALLA MATCHER – FÖR HALVA PRISET. Få första månaden med 50% rabatt på TV4 Play+ Sport Total. Bara 275kr (spara 274!). Säg upp när du vill! Gå till erbjudandet

Äntligen ispremiär: Hockeynews plus GRATIS i 2 mån (spara 138kr). Skaffa PLUS! Ord pris 69/mån. Säg upp när du vill.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln

ANNONS