HockeyNews
PLUS

Frölundas succéduo stannar: "Otroligt"

Kim Martin Hasson, Erika Holst
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Igår 22:10

FacebookXWhatsApp

Frölunda har tagit stora kliv de senaste åren. Nu meddelar de att två viktiga nyckelpersoner förlänger sina kontrakt med klubben.

ANNONS

Sportchefen Kim Martin Hasson och coach Erika Holst började 2022 att bygga Frölundas första damlag. Ifjol tog de klivet upp i SDHL och i år är de med och utmanar Luleå om SM-guldet.

Duon byggde snabbt ihop ett slagkraftigt lag och den utvecklingen som Frölunda gjort de senaste åren är utöver det vanliga. Nu meddelar klubben att både Martin Hasson och Holst stannar i klubben.

Sportchefen har förlängt sitt kontrakt i ytterligare tre år, till våren 2028. Holst är klar för ytterligare ett, hennes kontrakt går ut 2026.

– Jag vill fortsätta bygga och tycker att jobbet är spännande och inspirerande. Vi får bra förutsättningar av föreningen och vi vill fortsätta att skapa drömmar hos unga tjejer i regionen, säger Martin Hasson till klubbens hemsida.

Holst instämmer med sportchefen.

– Jag gillar sättet Frölunda sjösatte damlaget på. Det började med Kim, sen mig och coachteamet och så satte vi ihop ett lag med många tjejer från regionen. Jag gillar utveckling, trivs otroligt bra och vill fortsätta arbeta mot den målbild vi satte redan från början, att skapa en verksamhet i världsklass.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln