HockeyNews
PLUS

FBK-kaptenens lugnande besked efter skadan i VM

Linus Johansson
ANNONS

Publicerad: 28 maj 2024

FacebookXWhatsApp

Linus Johansson tog emot VM-bronset med högerarmen i en mitella och hans skadestatus var oklar. Nu ger FBK-kaptenen lugnande besked från Karlstad.

ANNONS

Linus Johansson är tillbaka i Karlstad efter att ha spelat VM. I bronsmatchen skadade sig FBK-kaptenen och tvingades att kliva av. Under prisutdelningen syntes han med högerarmen i en mitella.

Nu har Johansson genomgått en grundlig undersökning i Sverige och ger lugnande besked till alla FBK-fans som nog blev ganska oroliga under matchen.

– Det ser bra ut. Det är inget som är jätteilla. Visst, det blir lite rehab nu men jag kommer inte behöva göra någon operation eller liknande. Alltid skönt med lugnande besked, säger Johansson till VF.

Bad om ursäkt

Tacklingen som orsakade skadan kom från Brandon Tanev och efter matchen bad han om ursäkt.

– Framför allt ville han kolla hur det gått och jag svarade att det va rätt lugnt ändå, att det var en bra tackling och mest mitt eget fel. Men schysst av honom att kolla hur det gått.

Nu väntar en tids ledighet för Johansson som iprincip haft fullt upp sedan säsongen 2023/24 inleddes.

– Jag hann få en vecka efter efter säsongen men nu ska det bli riktigt skönt att koppla av. Framför allt för huvudet. Det är många veckor som vi varit i väg, säger 31-åringen.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln