HockeyNews
PLUS

Fagervall lämnar Boden: "Fundera på livet"

Joakim Fagervall
Bildbyrån

Publicerad: 4 april 2024

FacebookXWhatsApp

Joakim Fagervall lämnar Boden Hockey efter att drömmen om att ta klivet upp i Hockeyallsvenskan krossats.

Joakim Fagervall anslöt till Boden inför säsongen 2023/24, men efter ett år är det över. Boden föll mot Piteå i den femte avgörande matchen och tog sig inte vidare till kvalserien.

– Fortfarande lite tomt, målsättningen var ju längre än det här. Jag kan idag se en del anledningar till att vi inte är där. Men det känns fortfarande ofrånkomligt att målsättningen låg en månad fram, så kroppen är ju igång fortfarande. Man ställer inte av fokuset på uppdraget bara så. Det var väldigt roligt att komma tillbaka till Boden, det var här min professionella karriär startade i Allsvenskan 1999, jag är tacksam för att jag fick den möjligheten och det erbjudandet från föreningen, säger Fagervall till klubbens hemsida.

Oviss framtid

Fagervall har varit uppskattad under säsongen och fler klubbar har visat sitt intresse för 55-åringen. Vart han hamnar nu, det vet han inte.

– Jag ska avsluta den här säsongen som stugvärd där man får fundera på livet lite grann, det står lite skrivet i stjärnorna vad jag ska göra. Jag står fortfarande inför ett karriärsval och det är det jag funderar mest på. Jag står verkligen i tacksamhet att jag har fått den här möjligheten och tiden på mig att jobba med mina tankar, men ser med tillförsikt mot framtiden, avslutar han.

Silly season-special: Hockeynews i 3mån för bara 99kr! (spara 108). Skaffa PLUS!