HockeyNews
PLUS

Centern glödhet i Timrå – gjorde tre mål

Emil Pettersson Timrå Jonathan Dahlén
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 13 september 2024

FacebookXWhatsApp

Timrå har vunnit nästan allt på försäsongen. Nu ser tränaren Olli Jokinen ut att ha fått ett starkt formbesked från sin förstakedja också – de gjorde tre mål i genrepet mot Leksand.

ANNONS

Emil Pettersson var nyligen tillbaka efter en knäskada. Formen tycks han ha hittat snabbt. I sin andra match för säsongen tryckte centern in tre mål mot Leksand, och kedjan med Jonathan Dahlén och Filip Hållander imponerade stort.

Timrå gjorde dessutom ett mål i powerplay och kommer till SHL-premiären nästa lördag med sju vinster från åtta träningsmatcher.

Olli Jokinen har tidigare hyllat laget för hur spelarna köpt in den nya spelidén och de förändringar som görs, och målvakten Jacob Johansson är inne på samma sak. – Vi spelar med sådan intensitet och fart så det känns som att vi äger motståndarna. De får inte mycket luft, säger han till ST.

Det är inte bara den hårda forecheckingen som han imponerats av på försäsongen.
– I försvarsspelet har vi gjort det riktigt bra och i och med att vi spelar som vi gör vinner vi pucken i anfallszon oftare också. Ju mer vi har pucken desto bättre, säger han.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln