HockeyNews
PLUS

Brynäs tränare efter krossen: ”Angenäma problem”

(30115) Niklas Gällstedt
Bildbyrån

Publicerad: 10 januari 2024

FacebookXWhatsApp
Brynäs fick igen fyra spelare inför mötet med Kalmar och har för första gången på länge flera konkurrenssituationer i truppen.
Då gick de ut och spelade skjortan av sina motståndare.
– Kan vi ha det så här framöver är vi nöjda, då har vi angenäma problem, säger Brynäs tränare Niklas Gällstedt till Hockeynews efter 6–0-segern.
Karlis Cukste är tillbaka från sin avstängning, Theo Lindstein från JVM och Jacob Blomqvist och Oliver Tärnström är åter i speldugligt skick efter en tid på frånvarolistan.

Något som lett till ett högt tempo på Brynäs två träningar den här veckan.

– Det är ganska naturligt att det blir så när det är fler som är involverade och fler som vill ha istid och det ställer ju krav och det är absolut en bidragande orsak till att vi spelade så bra i dag, säger Brynäs tränare Niklas Gällstedt efter 6–0-segern borta mot Kalmar.

ANNONSSe ALLA matcher på TV4 PLAY+ SPORT TOTAL – spara 1200 kr med Hockeynews

Den ende som saknas i dagsläget är Tyler Kelleher, men han närmar sig en comeback.

– Han tränar på men han ska på nån kontroll inom kort. Efter den hoppas vi att han också är redo och tillbaka snart, säger Gällstedt som var riktigt nöjd med insatsen mot Kalmar.

– Överlag tycker jag att vi gör en jättebra match. Sättet vi spelar på med pucken tycker jag är bra och när vi väl förlorar den så är alla på väg hemåt, sen om det är den bästa matchen vi gjort den här säsongen vet jag inte, men en av dem i alla fall.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!