HockeyNews
PLUS

Agentens besked om SSK-forwarden: ”Tråkigt”

Blomstrand
Kenta Jönsson/Bildbyrån

Publicerad: 17 maj 2024

FacebookXWhatsApp

LT kunde tidigare avslöja att Ludwig Blomstrand inte ser ut att bli kvar i Södertälje. Nu kommenterar spelarens agent Joakim Persson situationen till LT.

Blomstrand vände inför säsongen tillbaka till Södertälje då han skrev ett kontrakt på tre år. Det blev 25 poäng på 44 matcher i grundserien för forwarden.

Nu har han två år kvar på kontraktet. Men klubben ser inte ut att vilja ha kvar spelaren. LT kunde tidigare avslöja att Blomstrand är på väg bort från Södertälje.

Spelarens agent Joakim Persson säger nu följande till LT.

– Det är ett beslut SSK tagit, det är en del av den här cyniska affärsvärlden. Ludwig tycker att det är väldigt tråkigt, han kom hem och har kontrakt i två år till. Men nu har SSK entledigat honom, och då tittar man på vad man gör härnäst, säger Persson till sajten.

Agenten säger att de nu letar efter en ny klubb.

– Om inte spelaren gjort något som strider mot kontraktet eller något annat avvikande, så gäller ju kontraktet vidare. Men Ludwig vill spela ishockey, sen vilken som blir nästa destination, det får vi se. Men det går inte att sopa under mattan att Ludwig är väldigt, väldigt besviken över detta. Den besvikelsen behöver lägga sig, och så får vi se var han spelar härnäst. Vi får se vad som dyker upp, säger Persson till LT.

Silly season-special: Hockeynews i 3mån för bara 99kr! (spara 108). Skaffa PLUS!