HockeyNews
PLUS

Uppgifter: 33-åringen valde Detroit före Brynäs

(31323) Michael Hutchinson
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 9 januari 2024

FacebookXWhatsApp

Brynäs är på jakt efter en ersättare till Anders Lindbäck.

Enligt uppgifter till Hockeynews så var klubben på god väg att landa NHL-målvakten Michael Hutchinson – men 33-åringen valde spel i Detroit Red Wings.
– Jag har inga kommenterar om det, säger sportchefen Johan Alcén.

ANNONS
Brynäs och Anders Lindbäck har gått skilda vägar.

Sedan dess har klubben varit på jakt efter en ersättare – och man har varit på god väg att landa ett välmeriterat namn från Nordamerika.

Enligt uppgifter till Hockeynews så har Brynäs förhandlat med 33-årige Michael Hutchinson, men för stunden så är svaret nej tack från kanadensaren.

Hutchinson inledde säsongen i AHL-laget Grand Rapids Griffins på ett tryout-kontrakt, för att sedan skriva på för resten av säsongen med AHL-laget.

ANNONS

LÄS MER: Därför anmäls Luleå för hatbanderoll – men inte FBK

När Brynäs intresse för honom intensifierades så erbjöds kanadensaren ett ettårigt tvåvägskontrakt av Detroit Red Wings – som han valde och skriva på och samtidigt tacka nej till Brynäs.

Hutchinson har tolv säsonger bakom sig i NHL och har spelat för Boston, Winnipeg, Florida, Toronto, Colorado, Vegas, Columbus och nu Detroit.

ANNONS

Det här innebär att jakten på en ersättare till Lindbäck nu har gått vidare men sportchefen Johan Alcén vill inte kommentera läget för tillfället.

26-årige Victor Brattström finns i HV71 men har bara spelat tre matcher för klubben och varit utlånad till Björklöven i två matcher, det skulle kunna vara en potentiell lösning för Brynäs om man väljer det spåret.

ANNONSSe ALLA matcher på TV4 PLAY+ SPORT TOTAL – spara 1200 kr med Hockeynews

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln