HockeyNews
PLUS

Otäck skadesmäll för JVM-aktuelle Djurgårdsbacken

(30120) Calle Odelius
Bildbyrån / skärmdump Hockeynews
ANNONS

Publicerad: 22 november 2023

FacebookXWhatsApp
STOCKHOLM. Djurgården har drabbats av en ny skada.
JVM-aktuelle backen Calle Odelius åkte på en tuff tackling och landade illa med benet och tvingades bryta matchen mot BIK Karlskoga.
ANNONS

Halvvägs in i matchen mellan Djurgården och BIK Karlskoga satte Karlskoga-forwarden Viktor Lennartsson in en rejäl tryckare på Djurgårdsbacken Calle Odelius bakom Djurgårdens mål.

Odelius tog emot smällen när han flög in i sargen, men fick benet under sig när han ramlade och det gick inget vidare.

Spelet fortsatte medan Odelius vred sig i smärtor och till slut kunde han få hjälp när matchen blåstes av. BIK Karlskoga-spelaren klarade sig undan utvisning, men för den JVM-aktuella Djurgårdsbacken såg det tungt ut.

Han behövde hjälp ut till spelarbåset och sedan ytterligare hjälp för att ta sig till omklädningsrummet. Odelius kunde inte stödja på högerbenet.

– Jag vet att det inte är bra. Sedan exakt vad det var det vet jag faktiskt inte. Jag har inte hunnit prata med doktorn ännu, men det såg inte så bra ut, säger Djurgårdscoachen Michael Holmqvist efter 3–2-segern för Djurgården.

ANNONSSe ALLA matcher på TV4 PLAY+ SPORT TOTAL – spara 1200 kr med Hockeynews

Sedan tidigare har Djurgården backen Adrian Carnebo långtidsskadad och förfogar därför över sex backar, inklusive Odelius, plus Frölunda-lånet Pontus Johansson.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln