HockeyNews
PLUS

Luleå förlänger kontraktet med Thomas "Bulan" Berglund

(16270) Bulan Berglund
Bildbyrån

Publicerad: 15 november 2021

FacebookXWhatsApp

Thomas "Bulan" Berglund satt på ett utgående kontrakt och med mängder av rykten om hans vara eller inte vara i Luleå nästkommande säsong. Nu har Luleå och "Bulan" förlängt kontraktet till 2024. 

Luleå och Thomas "Bulan" Berglund har jobbat tillsammans sedan 2017 och nu kommer de fortsätta tillsammans. "Bulan" har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2024. 

– Vi är väldigt nöjda med det arbete som Thomas och våra övriga ledare gör i den dagliga verksamheten. Därför känns det fantastiskt bra att vi kommer kunna fortsätta med kontinuitet inom hela vårt starka ledarteam även för de kommande säsongerna, säger Luleås General Manager Stefan Nilsson till Luleås hemsida. 

Henrik Stridh och Roger Kyrö kommer fortsätta som assisterande tränare samt att Gusten Törnqvist fortsätter som målvaktstränare. 

– Det känns jättebra att föreningen ville fortsätta samarbetet med mig och att jag kommer få göra det även fortsättningsvis tillsammans med Henrik, Roger och Gusten då vi har ett bra samarbete och trivs med varandra både på och utanför isen, säger Luleås tränare Thomas ”Bulan” Berglund till Luleås hemsida. 


Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)