HockeyNews
PLUS

Åsell stannar i Almtuna: "Är otroligt inspirerad"

(14685) Åsell
Bildbyrån

Publicerad: 30 juli 2020

FacebookXWhatsApp

Väsby kan glömma Calle Åsell i alla för den här gången. 
Forwarden har skrivit på ett nytt kontrakt med Almtuna.

HockeyAllsvenskan presenteras av:
UNIBET - ligans huvudpartner 

Det var tidigare i veckan som HockeyNews.se var i kontakt med Calle Åsell. Forwarden stod i fjol för en stark säsong i Almtuna där han levererade 23 poäng (4+19) i Hockeyallsvenskan och var lagets bästa spelare i plus/minus-statistiken. 

I intervjun med HockeyNews berättade Åsell att han hade kontakt med moderklubben Väsby, som ju är nära spel i Hockeyallsvenskan.

– Väsby har kommit in i bilden den senaste tiden, men jag kan berätta att jag har varit kontakt med Tom Tärnström (klubb- och sportchef i Väsby) och för samtal med klubben. Det står väl mellan Almtuna och Väsby som det känns just nu. Det är en härlig tanke att få spela för Väsby i Hockeyallsvenskan. Det händer inte så ofta att man får chansen att spela allsvensk hockey i moderklubben, sa Calle Åsell till då.

LÄS MER: Allsvenske forwarden bekräftar kontakt med Väsby: "En härlig tanke"

Men det blir ingen comeback i moderklubben för Åsell. I stället blir han kvar i Almtuna i minst ett år till. Det meddelade Uppsalaklubben vid lunchtid på torsdagen.

– Grymt kul att vara kvar i Almtuna ett år till och jag är otroligt inspirerad till att spinna vidare på förra säsongens framsteg. Det är en liten nytändning i föreningen nu med nya tränare och nya spännande spelare i truppen, säger Calle Åsell till Almtunas hemsida.

***

Bra artikel?! Värd en kaffe & mazarin – för en månads läsning? Swisha till 123 529 7163.


Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)