HockeyNews
PLUS

Överklagan inskickad av Strömsbro: "Fullt ös igen"

Strömsbro
Hockeyettan
ANNONS

Publicerad: 19 juli 2024

FacebookXWhatsApp

Strömsbro ha skickat in en överklagan till Svenska ishockeyförbundets överklagandenämnd. Klubbens ordförande för hockeysektionen hoppas få ett positivt besked.

– I det stora hela har vi en trupp och en stab som har ställt upp tålmodigt i det här, oavsett vilken serie vi spelar i.Det är ju svettigt för dem också säger Peter Agell.

ANNONS

Strömsbro beviljades inte elitlicens för kommande säsong, sedan beskedet kom för två veckor sedan ha klubben arbetat för att få in en överklagan till Svenska ishockeyförbundets överklagandenämnd.

Överklaganden skickades in igår, en dag för tidigare än vad de behövde.

– Vi hade ett mål att lämna in överklagan tidigare. Vi är mitt i semestertider och har haft jurister och revisorer som hjälpt oss i detta, säger Peter Agell till GD.

Hade dispens ifjol

Spelare och ledare vill få ett snabbt besked. Om de inte skulle få igenom sin överklagan tror Peter att spelare kan lämna laget.

Ordföranden tror att de har stora chanser att få spela i Hockeyettan.

– Vi har stora chanser. Vi har både kortsiktiga och långsiktiga ekonomiska lösningar som vi hoppas ska gå i mål. Det finns lösningar så att vi kommer kunna vara med i matchen framöver.

Ifjol hade laget dispens från licensnämndden, om det blir Hockeyettan nästa år, kan det vara ytterligare ett dispensår i ligan, tror Peter.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln