HockeyNews
PLUS

TV4-experterna: De får kvala – de åker ur

TV4 experter
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 15 september 2024

FacebookXWhatsApp

TV4-experterna har sagt sitt.
Här är SHL-lagen som får kvala i år och här är laget som åker ur.

ANNONS

Staffan Kronwall

– Den är saftig, jag har gjort ett förhandstips och jag tror att Modo och Malmö kommer att spela i en kvalserie och jag säger att Malmö åker ur.

Petter Rönnqvist

– Jättesvårt, jag har ändrat mig varje dag. Just nu har jag Brynäs och Örebro som får mötas i de gastkramande kvalmatcherna.

Almen Bibic

– Jag tror det blir Modo och Örebro. För Modo väntar det jättesvåra andraåret, jag har varit där själv. Första året spelar man på instinkt och är väldigt glad och vill mäta sig med dom stora. Nu kommer pressen och det kan bli ett mentalt täcke över dom. Sen har vi Örebro som jag tycker ser ganska trubbiga ut, visst man får in Karlkvist men på det stora hela är det inte ett tillräckligt slagkraftigt lag.

Joel Lundqvist

– Jag tror Malmö står inför stora utmaningar. Tappat mycket offensiv spets som ska ersättas, stor omsättning i truppen. Tyvärr för Malmö del tror jag dom hamnar längre ner ihop med HV. Nytt ledarskap och mycket nytt som ska sättas och de har en tuff resa framför sig tror jag.

Sanny Lindström

– Det kommer vara jättejämnt och tajt där nere. Jag har sagt Örebro och Modo men kan argumentera för att dom kommer klara sig också. Men jag har sagt dom på förhand, tycker dock att Modo när man fick in Norlinder så puttade man upp nivån lite. Örebro har varit rörigt, de kan slå i underläge. Det finns en oro för HV71 att dom inte får ihop det och Brynäs med Djoos skada under inledningen av säsongen. Men jag har sagt Modo och Örebro på förhand så jag får stå kvar vi det.

Här kan ni se klippet från TV4:s Instagram när expeterna tycker till inför SHL-säsongen.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln