HockeyNews
PLUS

Tränarens sågning: "Otroligt underkända"

Anton
Foto: Bildbyrån / TV4
ANNONS

Publicerad: Igår 22:08

FacebookXWhatsApp

HV71 förlorade borta mot Malmö. Tränaren Anton Blomqvist var minst sagt missnöjd med sitt lag efter matchen, och underkände sig själv och samtliga spelare.

– Det brukar vara de lagen som får kvala i slutändan på vårkanten, sade han i TV4.

ANNONS

HV71 hamnade i tidigt 0–3-underläge, men sprattlade till och kom tillbaka till 2–3 precis i slutet av den andra perioden.

Laget skapade även chanser för kvittering – men det var inte tillräckligt för tränaren Anton Blomqvist, som sågade laget rejält.

– Väldigt dåligt i 60 minuter av oss. Lätt hoppa på tåget och tycka att ”oj vad bra vi spelar upp oss i andra perioden”, men det är oacceptabelt när det ser ut så här. När det ser ut så här för lag, det brukar vara de lagen som får kvala i slutändan på vårkanten, sade han.

– Det handlar om att ta åkningarna, vinna närkamperna, slå broms, vara noggranna. Uppenbarligen var vi redo göra det i andra perioden men inte i första. Allihopa inblandade är så otroliga underkända och måste göra det så mycket bättre om vi ska vara med och spela om nånting, fortsatte han.

Att HV kom tillbaka och skapade chanser för att kvittera räckte inte.

– Det går inte att vara bra i nån minut, och nån kedja som tycker det är lite roligt att få en offensiv tek. Man måste skita ner sig varje dag. Vi är alldeles för dåliga idag för att ta poäng, sade han.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln