Almtuna IS
Almtuna IS
Tommy Samuelsson

Publicerad: 13 mars 2024

Tommy Samuelssons Nybro Vikings är vidare till kvartsfinal, efter att ha besegrat Almtuna med 2-0 i matcher.

Slutresultatet skrevs till 3-6 i Uppsala mellan Almtuna och Nybro Vikings i måndags.

Nykomlingarna Nybro hade därmed matchboll när serien vände till Småland under onsdagen.

Tommy Samuelssons Nybro tog ledningen genom Adam Persson, men trots 1-0-ledningen efter två perioder var det inga glada miner i hemmalaget.

– Det är skitdåligt, det är inget jävla go i det, sade Nichlas Torp till TV4 efter två spelade perioder.

I den tredje perioden gick Nybro ut och stängde matchen. Tex Williamsson sattes på prov flera gånger men en kvittering uteblev. Istället skrevs slutresultatet till 4-0.

Almtunas Jacob Svensson åkte på en smäll och tvingades kliva av isen redan i den första perioden.