HockeyNews
PLUS

Stortalangens SHL-val – presenterad idag

Saik
ANNONS

Publicerad: 17 maj 2024

FacebookXWhatsApp

Michael Brandsegg-Nygård fortsätter sin karriär i Skellefteå AIK.
I dag presenterades han av mästarna.

ANNONS

Den talangfulle 18-åringen förväntas gå i första rundan av NHL-draften och efter tvåframgångsrika säsonger i Mora blir det nu SHL-spel för Michael Brandsegg-Nygård och valet föll på nyblvina mästarlaget.

Toppnamn inför draften

– Det ser jag verkligen fram emot. Jag kommer ju till ett lag som vann SM förra säsongen. De har alltid varit ett bra lag och jag har hört mycket positivt om hur de utvecklar spelare och gör dem bättre, så det ska bli otroligt kul att få komma dit, säger han i ett pressmeddelande.
I sommar är han är ett av NHL-draftens mest spännande namn inför årets event som tar plats i Las Vegas, flera förhandsprognoser säger första rundan.

Skellefteås GM Erik Forssell:
– Det känns jättekul att Michael valt att komma till Skellefteå. Det är en ung spelare som redan ligger långt fram med mycket. Han kombinerar en hög skicklighet med tävlingsinstinkt och hårt jobb. Han kommer från en stark säsong i Mora där han, framför allt under andra halvan, visade hur duktig han är. Tillsammans med Michael ska vi göra allt för att vinna guld igen.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln