HockeyNews
PLUS

Stjärnan tillbaka i träning för Rögle

(22451) Adam Tambellini
Bildbyrån

Publicerad: 2 april 2024

FacebookXWhatsApp

Adam Tambellini tvingades kliva av i den första åttondelsfinalen mot Timrå och kunde ej spela någon av de fyra kvartsfinalerna mot Färjestad.
Men till semifinalen mot Växjö ser forwarden ut att vara tillbaka.
– Det känns som normalt, säger han efter att Rögle återsamlats.

Rögle har tvingats klara sig utan sin interna poängkung Adam Tambellini sedan den första åttondelsfinalen mot Timrå. När Rögle återsamlades på tisdagen var han åter tillbaka på is och klubben meddelar att han närmar sig comeback.

– Det känns bra. Det känns som normalt. Det har varit skönt att ha de senaste dagarna ledigt, och att kunna träna och förbereda mig hela den här veckan för att vara redo att köra, säger han till Rögles officiella hemsida.

Tambellini gjorde 30 poäng på 51 matcher i grundserien och blir ett viktigt tillskott inför det att semifinalen mot Växjö startar på fredag.

Tambellini gjorde 30 poäng (11+19) på på 51 matcher under grundserien, och vann Rögles interna poängliga. Nu räknar han med ännu ett tufft motstånd när Växjö väntar i semifinal.

– Det är också ett starkt lag. Det är en lite annorlunda utmaning än Färjestad. De spelar lite annorlunda och med lite mer puckinnehav. Vi får jobba den här veckan på vad vi kan förvänta oss av dem, säger Tambellini.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)