HockeyNews
PLUS

Skellefteå-stjärnan skriver långtidskontrakt

(259) Oscar Möller
Anders Bjurö/Bildbyrån

Publicerad: 23 augusti 2018

FacebookXWhatsApp

I höst inleder Oscar Möller sin sjätte säsong med Skellefteå AIK. Nu står det klart att den 29-årige SHL-stjärnan kommer att göra ytterligare fyra år i Västerbottensklubben. På torsdagen meddelande nämligen Skellefteå på sin hemsida att Möller har skrivit på ett nytt ett kontrakt som sträcker sig fram till 2023.

Oscar Möller blir Skellefteå trogen till 2023. Under torsdagen meddelade SAIK att den 29-årige stockholmaren har skrivit på ett nytt fyraårskontrakt med klubben som kammade hem ett SM-silver i våras.
– Det känns fantastiskt kul! Jag känner mig glad, lycklig och stolt. Framför allt för att få fortsätta vara en del av den här föreningen och det här laget. Jag har sagt det förr: det är ett lag och en förening som vill utveckla spelare och har höga målsättningar, säger Möller till skellefteaaik.se.

Oscar Möller kom till Skellefteå inför säsongen 2011/2012 efter att tre säsonger i AHL och NHL. Sedan dess har Möller gjort 87 mål och 157 poäng totalt på 195 grundseriematcher i SHL – samtliga i Skellefteå-tröjan.

Den nu 29-årige Möller vann SM-guld med Skellefteå 2013 och 2014 och har därtill kammat hem två SM-silver. Förra säsongen svarade han för 18 mål och 42 poäng totalt på 49-grundseriematcher i Sveriges främsta hockeyliga.
– Oscar är en av SHL:s bästa spelare och någon vi även i framtiden vill kunna bygga laget kring i många år framöver. Han står för allt vi önskar av en Skellefteå AIK-spelare, både på och utanför isen, säger Skellefteås sportchef Mikael Lindgren till skellefteaaik.se.


Här hittar du de senaste SHL-nyheterna 

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!