HockeyNews
PLUS

Skellefteå om backjakten: ”Inte hittat rätt”

Skellefteå Oskar Nilsson
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Idag 06:17

FacebookXWhatsApp

Skellefteå har använt sig av många backar den här säsongen hittills. Klubbledningen söker efter en lösning, men har inte hittat rätt ännu.

– Vi vill ju plocka in någon så fort som möjligt, säger general managern Erik Forssell till Norran.

ANNONS

Skellefteå har redan använt sig av 13 olika backar i tävlingsmatcher den här säsongen. Till stor del handlar det om egna juniorer, men också lån från Hockeyallsvenskan, för att täcka upp för alla skador man haft, som på Måns Forsfjäll som blir borta en längre tid. 

General managern Erik Forssell har letat en ny back men inte fastnat för någon. Den jakten fortsätter, säger han till Norran. 

– Vi vill ju plocka in någon så fort som möjligt. Men vi har väl inte hittat rätt ännu, på en ganska tunn spelarmarknad, säger han till tidningen. 

Han är inte heller stressad över situationen. 

– Nej, det tycker jag inte och det hjälper inte heller. Nu har vi dessutom fått tillbaka en del spelare samtidigt som de unga gjort det bra. Sen så hade det givetvis varit bra att ha alla på plats direkt, men det är bara att ta det som det kommer och göra det bästa av det, säger han. 

På forwardssidan finns fortsatt en dialog med Pierre-Edouard Bellemare, 39, som är klubblös. Men enligt Norran finns uppgifter som pekar på att forwarden Jonathan Davidsson blir kvar efter att hans korttidskontrakt går ut den 2 november.

– Vi för en dialog med agent och spelare. Så vi kommer med ett beslut inom kort, säger Erik Forssell.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln