Publicerad: Idag 19:39

Viktor Lodin delade ut två klockrena proppar i hemmamötet mot Leksand.
Då hyllas han av förre SHL-spelaren Robin Figren.

ANNONS

Färjestad ligger under med 2–1 i mötet mot Leksand. I den första perioden delade Färjestads Viktor Lodin ut två klockrena tacklingar, först på Marek Hrivik och sedan på Peter Cehlarik.

Två aktioner som får den förre SHL-spelaren Robin Figren att hylla Lodin:

”Lodin är så jävla värdefull och har två klockrena proppar idag. Han är grym. Men om jag var i LIFs omklrum hade jag ställt mig upp och satt upp en JÄTTEHÖG summa på tavlan för den som sänker karln (regelrätt). Man får inte låta en spelare ränna runt ostraffat så här.”, skriver han på sin X.

ANNONS

Leksand gick i från till en 2–0 ledning tidigt i den andra perioden, men efter drygt 35 minuters spel satte Oskar Steen dit sitt fjärde mål den här veckan när han reducerade för Färjestad. Men Leksand höll undan i den tredje perioden och med 35 sekunder kvar kunde Max Veronneau fastställa slutresultatet till 3–1 i tom kasse.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.