David Rundblad
ANNONS

Publicerad: Idag 19:45

David Rundblad – Modos lagkapten – var petad tidigare under säsongen och det skapade rubriker.

I kväll stod han för ett läckert förarbete till viktiga ledningsmålet mot regerande mästarna och sedan slog han till och blev målskytt när Modo tog blytunga poäng i botten av tabellen.

ANNONS

Rubrikerna avlöste varandra när Modos lagkapten David Rundblad var petad i början av säsongen.

I dag har han en stor dag på hemmaplan.

Regerande mästarna är på besök och Rundblad såg till att Modo tog ledningen, via ett snyggt förarbetet från sin positionen på backplats tog han sig fram och serverade sedan Oscar Pettersson.

ANNONS

Oscar Lindberg kvitterade för Skellefteå – men i andra perioden steg Rundblad fram igen och gjorde sitt första mål för säsongen till 2–1.

Modo vann sedan matchen och tog blytunga poäng i bottenträsket, Sebastian Ohlsson avgjorde med knappt tre minuter kvar av matchen – första segern mot tre veckor.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.