HockeyNews
PLUS

Nyförvärvet på plats – laget är samlat

Andreas Hanson
ANNONS

Publicerad: 12 augusti 2024

FacebookXWhatsApp

Välkommen till nya Hockeynews.se.
Vi jobbar så klart hockey året runt.
Men nu är hela laget på plats inför säsongen 2024/2025.

ANNONS

I dag gör vårt nyförvärv Andreas Hanson debut på Hockeynews. Andreas är mångårig “beat reporter” på Länstidningen i Södertälje där han bevakat Södertälje SK på träningar, matcher och i silly season, men matchrapporter, krönikor, intervjuer, reportage, nyheter och poddar.

Ni har nog också hört honom som kommentator av Hockeyallsvenskan på TV4.
Vi är otroligt glada att Andreas skrivit på för Hockeynews eftersom han vill samma sak som vi – jobba med hockeyjournalistik för en publik som redan kan mycket och vill veta mer.

Tröjan hissad i Hockeynews-taket

Tidigare i våras anslöt Mattias Persson till Hockeynews från Örnsköldsviks Allehanda, där han haft en liknande roll i bevakningen av Modo och SHL.
“MP” har ni lärt känna de här månaderna genom hans nyheter, krönikor, listor och genomgångar i silly season.

Nyförvärven Mattias Persson och Andreas Hanson blir nyckelspelare, tillsammans med Mattias Ek som kommer få tröjan hissad i Hockeynews-taket en dag, när vi nu går in i säsongen med en ännu större satsning på SHL och Hockeyallsvenskan.
Självklart blir det också fortsatt möten hemma hos NHL-stjärnorna och besök i omklädningsrummen på andra sidan Atlanten. Vi bevakar också det största i SDHL och Hockeyettan. Samt Tre Kronors superhäftiga säsong med “Four nations” och VM på hemmaplan.

PLUS gratis just nu

Hockeyjournalistik görs bäst på plats. Därför var Hockeynews som enda svenska sajt på alla Stanley Cup-finalerna och hela VM i Tjeckien, men också på en massa träningar hemma i SHL och Hockeyallsvenskan. På onsdag bevakar vi Djurgårdens höstpremiär mot Västerås. På torsdag är vi på Brynäs-Timrå i Hudiksvall.

För dig som vill ha alla reportage, intervjuer, rankingar och rapporter från träningar och matcher så har vi Hockeynews PLUS som ger dig hela sajten. Vi fattar att det kostar med alla abonnemang, du som är osäker på om det är värt för just dig, testa gärna vårt erbjudande med två månader gratis just nu, det går att säga upp när du vill.

Och kom ihåg att vi gör Hockeynews för er – så hör gärna av er med sådant vi missat, kan göra bättre eller sådant ni gillar och vill ha mer av.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln