HockeyNews
PLUS

Miste sin roll i Mora – nu går han till motattack

(31362) Peter Masuhr
Bildbyrån

Publicerad: 11 januari 2024

FacebookXWhatsApp

Han fråntogs rollen som Moras tillförordnade klubbdirektör mitt under brinnande match.
Nu går Peter Masuhr till motattack:
– Det är lite tråkigt att man ska lämna en tjänst till en person som egentligen inte vet överhuvudtaget hur man sköter en klubb, säger Masuhr till Mora Tidning

I tisdags meddelade Mora att Mikael Simons kliver in som vice ordförande i klubben.

Under gårdagen fick han ett uppdrag till: tillförordnad klubbdirektör, och det första han fick göra i sin nya roll var att entlediga sin företrädare, Peter Masuhr, som jobbat som tillförordnad klubbdirektör i Mora sedan Peter Hermodsson slutade efter den förra säsongen.

Något som inte togs väl emot av Masuhr.

– Nu är han både vice ordförande och klubbdirektör även fast det kanske inte är så det ska funka, säger Masuhr till Mora Tidning.

Masuhr tycker själv att det har fungerat bra under tiden han arbetat som klubbdirektör, även om han känner att det funnits vissa samarbetssvårigheter.

– Det har funkat ganska bra. Jag trivdes i den rollen och har haft ganska bra koll på de mesta som händer i klubben. Sen har jag kanske inte haft sån bra hjälp av min styrelse, men de får själva svara på om de tycker att de hjälpt mig nog.

Någon större tro på Mikael Simons verkar han inte ha.

– Det är lite tråkigt att man ska lämna en tjänst till en person som egentligen inte vet överhuvudtaget hur man sköter en klubb.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!