HockeyNews
PLUS

"Man fick ta med sig boxningshandskarna ut"

Luleå Hockey fans
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Idag 10:57

FacebookXWhatsApp

Full omgång i SHL i dag – då passar experterna i Studio Oddset Hockey Weekend på att ranka bästa arenorna att komma till.

Mikael Tellqvist minns att det kunde gå hett till i Norrbotten.

– Vi sov oftast över där uppe och då gick man ut och käkade på kvällen. Då fick man ta med sig boxningshandskarna, det var alltid någon incident någonstans, säger han i senaste avsnittet av programmet.

ANNONS

Samarbete med Svenska Spel

Det är full lördagsomgång i SHL och experterna i Studio Oddset Hockey Weekend – Fredrik Warg, Mikael Tellqvist och Robin Figren – rankar bästa bortaarenorna med sina egna kriterier.

"Tellan" lyfter Luleå och Coop Norrbotten Arena – där kan det hända lite vad som helst enligt den tidigare Djurgårdsmålvakten.

Tips på bra hockey-käk

– De har lyckats få en vi mot världen-känsla. Oftast sov man ju över där uppe som Stockholmslag och tog ett tidigt plan hem dagen efter och då gick man ut och käkade på kvällen. Då fick man ta med sig boxningshandskarna om det var något. Det kunde alltid vara någon som skulle säga något, alltid någon incident tycker jag. Det är en speciell plats att spela på men dom har lyckats där uppe, säger Tellqvist.

I programmet gästas trion dessutom av Kristian ”Joppe” Uggledahl flerfaldig vinnare av SM och Nordiska Mästerskapet i "Foodtruck". Han är med för att laga till riktigt bra mat att njuta åt till hockeyn för dig och dina vänner, bra inspiration helt enkelt!

Dessutom slår trion fast vilken som är Sveriges bästa hockeystad!

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln