HockeyNews
PLUS

Låste in sig efter förlusten: "Frustration"

(31282) Örebro
Bildbyrån/Skärmdump X (montage)

Publicerad: 6 januari 2024

FacebookXWhatsApp

Örebro tappade 2–0 till 3–6 hemma mot Färjestad.
Sedan låste man in sig i omklädningsrummet för ett längre snack.
– Det som sägs i omklädningsrummet stannar i omklädningsrummet. Men det handlar om att komma ihop som grupp och bli starka av det här, säger Ludvig Larsson till NA.se.

ANNONSSe ALLA matcher på TV4 PLAY+ SPORT TOTAL – spara 1200 kr med Hockeynews

När matchuret visade att 14 minuter och 45 sekunder var spelat av första perioden i Behrn arena satt hemmalaget Örebro i en sits där man hade ledning 2–0 och tvingat fram en timeout för gästerna Färjestad. 

Sedan låste sig allt för hemmalaget. Färjestad reducerade en gång innan första perioden var över och trots att Örebro återtog ledningen för 3–2 i andra blev det ändå förlust med klara 3–6 när allt summerades.

Förlusten var Örebros sjätte på de åtta senaste matcherna och det var av förklarliga skäl inte särskilt nöjda miner hos hemmalaget efter slutsignalen.

Lokaltidningen Nerikes Allehanda rapporterar att laget låste in sig i omklädningsrummet för ett längre snack innan dörrarna öppnades upp och spelarna gjordes tillgängliga för media.

– Det som sägs i omklädningsrummet stannar i omklädningsrummet. Men det handlar om att komma ihop som grupp och bli starka av det här, säger centern Ludvig Larsson till NA.se.

NA: Var det skarpt tonläge eller handlade det mer om att peppa varandra?

– Alltså, jag tycker att det som sägs i omklädningsrummet ska stanna i omklädningsrummet.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!