HockeyNews
PLUS

Krävde speltid – därför lämnar Härenstam

(27536) Love Härenstam
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Idag 14:21

FacebookXWhatsApp

Love Härenstam har bytt Luleå mot Skellefteå.
Nu förklarar Luleå varför man tappar målvaktstalangen.
– Vi kan inte lova speltid, speciellt inte när vi har den situationen vi har på målvaktssidan, säger klubbens junioransvarige Christoffer Jönsson till NSD.

ANNONS

Målvaktslöftet Love Härenstam, 17, har stått för en känslig övergång när han bytt Luleå mot Skellefteå mitt under säsong.

Efter att det varit tyst från klubbarnas håll i ett par dagar uttalar sig nu Luleås junioransvarige Christoffer Jönsson om varför Härenstam lämnar.

– Det stämmer att Love kommer att lämna Luleå Hockey, då han önskat mer speltid. Speltid är dock ingenting som vi kan garantera då vi har en konkurrenssituation i vår elitverksamhet, säger Christoffer Jönsson, junioransvarig i Luleå Hockey till NSD.

Christoffer Jönsson vill inte svara på huruvida Härenstam velat ha speltid i A-laget eller J20, men tycker det är synd att klubben tappar målvakten till en konkurrent.

– Det är såklart tråkigt att han inte vill vara kvar, men vi har det bra ställt på målvaktssidan. Vi kan inte lova speltid, speciellt inte när vi har den situationen vi har på målvaktssidan, fortsätter han till tidningen.

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln