HockeyNews
PLUS

Klart: Nybro värvar ännu en forward

Emil Forslund
Jonas Ljungdahl/Bildbyrån

Publicerad: 13 april 2024

FacebookXWhatsApp

Nybro presenterade första nyförvärvet Matt Berry under veckan. Nu värvar laget ännu en forward, meddelar klubben på sin hemsida.

Det handlar om Emil Forslund som skriver på ett kontrakt på två år, säsongerna 24/25 och 25/26, meddelar Nybro på sin hemsida.

Denna säsongen var Forslund kapten i Tingsryd där han gjorde 18 poäng på 45 matcher. Han var även utlånad fyra matcher till Malmö där det blev två poäng på fyra matcher.

– Det ska bli jättekul att komma till Nybro och bygga vidare på förra säsongen som gick hela vägen till kvartsfinal. Jag vill komma in och hjälpa laget med min rutin och fart så att vi ska kunna gå ännu längre, säger Forslund till klubbens hemsida.

Följande säger tränaren Tommy Samuelsson om nyförvärvet:

– Vi har följt Emil under den säsongen som gått och han har visat att han besitter en hög lägstanivå. Det är en framåtlutad spelare med en naturlig aggressivitet som är viktigt i dagens hockey. Med sin snabbhet ställer han också frågor till motståndarna på ett sätt som uppskattas av både mig som tränare och sina medspelare. Emil besitter också ledaregenskaper som vi är glada över att få in i vårt omklädningsrum, säger Samuelsson till hemsidan.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)