HockeyNews
PLUS

Klart: Allsvenska klubben lånar från SHL

(31753) Herman Träff
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: 10 september 2024

FacebookXWhatsApp

Nybro förstärker offensiven ytterligare.
Nu är HV71-forwarden Herman Träff klar för den allsvenska klubben.

ANNONS

Småländska Nybro fortsätter att ha ett nära samarbete med HV71. Forwarden Herman Träff, 18, kommer att lånas ut från HV till Nybro hela säsongen.
– Med ett säsongslån så är andemeningen att Herman ska vara hos oss hela säsongen och att HV71 endast kan kalla hem honom vid enstaka tillfälle. Vi vet att många klubbar har velat ha Herman och att vi nu fått honom till oss säger att vi gör riktigt bra saker i Nybro Vikings och har en bra miljö för spelare att utvecklas i, säger Nybros sportchef Mikael Aaro till klubbens hemsida.

HV har tidigare lånat ut till Nybro

Herman Träff spelade tio SHL-matcher för HV71 förra säsongen och var utlånad till allsvenska Västerås där han gjorde ett mål och två assist på åtta matcher. HV71 har tidigare lånat ut backen Hugo Fransson till Nybro där han fick en rejäl skjuts under förre HV-tränaren Tommy Samuelssons ledning och han etablerade sig sedan i HV när han återvände under förra säsongen.
– Herman är en storväxt forward som spelar med stor kraft, har ett riktigt bra skott och rör sig på ett bra sätt. Vi ser fram emot att hjälpa Herman i sin utveckling och accelerera hans ishockey i vår miljö här i Nybro.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln