HockeyNews
PLUS

"Glada att det inte var någon knäskada"

Maxime Lagace
Foto: Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Idag 07:01

FacebookXWhatsApp

Färjestad fick byta målvakt mitt i förlängningen. Efteråt kunde Damian Clara förklara varför kollegan Maxime Lagacé inte kunde spela vidare.
– Vi är glada att det inte var någon knäskada, säger han till VF.

ANNONS

Mitt i förlängningen mot Rögle blev Färjestads målvakt Maxime Lagacé skadad – efter att ha räddat ett friläge. Han spelade vidare en stund och räddade ett skott – men till slut tvingades han bryta. In kom istället Damian Clara och kunde hjälpa laget till seger i straffläggningen.

Clara som inte fick göra någon räddning i spelet, utan mer eller mindre fick känna på pucken först på straffarna. – Det är en kul story som man kan berätta i framtiden. Ingen räddning på pappret, 55 sekunder i speltid och en seger. Intressant, säger Clara till Värmlands Folkblad.

Han ger sedan lugnande besked om målvaktskollegan. – Han fick kramp i benet. Det är inte skoj när det händer, jag vet själv hur det känns och det är svårt att återhämta sig snabbt när man inte kan dricka så mycket. Vi är glada att det inte var någon knäskada, när jag pratat med honom verkar det mest handla om kramp, säger Clara.

Tidigare i matchen tvingades centern Joel Kellman kliva av matchen.
– Jag har ingen status just nu, vi får återkomma på måndag, säger tränaren Tomas Mitell.

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln