HockeyNews
PLUS

Forward förlänger med Malmö: "Bara gasa på"

(25112) Carl Persson Malmö
Peter Holgersson/Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Idag 13:30

FacebookXWhatsApp

Carl Persson är inne på sin sjunde säsong i Malmö. Nu har parterna kommit överens om att förlänga kontraktet.
– Det känns som att klubben är på väg i rätt riktning och båda parter är nöjda. Nu ska vi bara gasa på, säger forwarden till klubbens hemsida.

ANNONS

Malmö och Carl Persson förlänger kontraktet med ytterligare två år, till och med säsongen 2026/27. 29-åringen har spelat 286 matcher för klubben och hade sin poängbästa säsong i SHL ifjol med 32 poäng.
– Jag trivs otroligt bra här och har jobbat till mig en roll som jag vill ha och som jag är trygg med, säger han till klubbens hemsida.

Kristianstads IK-fostrade Persson har gjort ett mål på tre matcher hittills den här säsongen.
– Malmö har blivit ett hem för mig och familjen, Malmö Redhawks betyder mycket. Det är egentligen bara i Kristianstad som jag tillbringat längre tid. Vi får väl se om jag går förbi de åren med Malmö, det känns jättebra, säger Carl Persson, som blivit en nyckelspelare för klubben sedan han kom från ett kort äventyr i Nordamerika under säsongen 2018/19.
– Vi är väldigt glada över att få fortsätta resan ihop. Calle är en viktig spelare för laget, både på och utanför isen. Med sina sju år i klubben är Calle en av våra kärnspelare i truppen och för varje säsong som han varit här har han mognat mycket som spelare. Med sin arbetsmoral, fart och målfarlighet ska Carl fortsätta hjälpa Malmö Redhawks att bli framgångsrikt, säger sportchefen Björn Liljander.

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln