Dubbla mål för William Karlsson – 500 matcher

Publicerad: 15 april 2024

William Karlsson såg till att Vegas Golden Knights vände och vann hemma mot Colorado Avalanche med 4–3 efter övertid. Det var Williams 500:e match i Vegas.

William Karlsson firade 500 matcher i Vegas Golden Knights på ett storartat sätt. Karlsson tog Vegas in i matchen igen efter ett 0–3 underläge – när han i tredje perioden reducerade till 2–3 i powerplay och snyggt skickade in 3–3 med dryga fyra minuter kvar av matchen.

För andra gången i NHL-karriären har Karlsson nu gjort 30 mål eller fler. 59 poäng på 68 matcher för säsongen.

Nyförvärvet från San Jose Sharks, Thomas Hertl, avgjorde för Vegas i övertid. Colorado som förlorade med 7–0 mot Winnipeg Jets senast har gått tungt på slutet, 3–5–2 senaste 10 matcherna.