HockeyNews
PLUS

DIF har tagit kontakt med stjärnbacken

Philip Holm
ANNONS

Publicerad: 3 augusti 2024

FacebookXWhatsApp

Djurgården är på jakt efter en sista back innan de stänger butiken.
Nu kan Hockeynews berätta att klubben undersöker en värvning av Örebros Philip Holm.

ANNONS

Det har gått ett par månader sedan Örebro köpte ut Mathias Bromé från sitt avtal och forwarden blev klar för Luleå. Backen Philip Holm sitter dock alltjämt fast i sitt avtal – men är inte välkommen att träna med klubben.

Parterna har fört diskussioner en längre tid men fortsatt inte enats om en lösning. Backen, som sitter på en lön på strax över 300 000 kronor i månaden på det sista kontraktsåret är inte villig att bara lämna utan ersättning.

På jakt efter tvåvägsback

Det kan dock öppna upp sig inom kort. Enligt källor till Hockeynews har Djurgården tagit en första kontakt med stjärnbacken och undersökt att värva Holm. Parterna är dock för långt i från varandra ekonomiskt för tillfället och ingenting nära att bli klart just nu.

Djurgården är på jakt efter en tvåvägsback efter tappet av Axel Andersson och ser Philip Holm som ett utmärkt alternativ för den sista backplatsen.

Wikegårds jakt

Det som kan tala för att värvningen blir verklighet är att Philip Holm är från Stockholm och att han har ett förflutet i Djurgården. Men då gäller det alltså först att enas om en lösning med Örebro och komma överens om ett billigare kontrakt med Holm.

Niklas Wikegård har gjort den ena spektakulära värvningen efter den andra sedan han tillträdde i Djurgården.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln