HockeyNews
PLUS

DIF-backens debut sabbad på träning

Kimby Palm
Sven Lindwall / Mattias Ek
ANNONS

Publicerad: 3 september 2024

FacebookXWhatsApp

Erik Palm skulle ha debuterat för Djurgården. Men det blev inget med det – efter en smäll på morgonvärmningen.
– Vi får se de kommande dagarna hur det är, säger tränaren Robert Kimby till Hockeynews.

ANNONS

Det var tänkt att nyligen inlånade Erik Palm skulle få spela sin första match med Djurgården, mot Brynäs. Men när laguppställningen presenterades fanns Tyresö/Hanviken-backen inte med.
– Han åkte på en smäll på morgonvärmningen, så han kunde inte följa med, säger Djurgårdens tränare Robert Kimby till Hockeynews i korridoren efter matchen i Vegahallen i Tierp.

Några detaljer kring vad som hände har han inte att ge, och inte heller någon info om hur den närmaste tiden ser ut för Erik Palm.
– Jag vet inte, faktiskt. Vi får se de kommande dagarna hur det är om han kan träna med oss. Jag fick bara till mig att han inte kunde vara med på matchen, att vi fick åka utan honom. Det är allt jag vet just nu, säger Kimby.

Djurgården spelade på sex backar istället, men för Palm blev det chans som gick om intet alltså.

Laget spelar härnäst på fredag på Hovet mot norska Vålerengen. Palm lånades in i början av veckan och samtidigt skickades Adrian Carnebo i motsatta riktning, till Tyresö/Hanviken.

På fredag kan eventuellt Djurgården få se kanadensiske backen Jonny Tychonick göra debut efter att ha inlett försäsongen skadad.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln