HockeyNews
PLUS

Brödernas/Väsby värvar stjärnan: ”En av de drivande”

(18079) Viktor Hertzberg
Bildbyrån

Publicerad: 12 juli 2024

FacebookXWhatsApp

Brödernas/Väsby har gjort klart med en imponerande förstärkning inför kommande säsong.
Viktor Hertzberg, med 278 matcher i Hockeyallsvenskan, har valt att skriva på för klubben.
– Vi hoppas att han, med sina egenskaper, ska kunna vara en av de drivande krafterna i vår offensiv, säger sportchefen Tom Tärnström på klubbens hemsida.

Med närmare 300 matcher i Hockeyallsvenskan för Almtuna och Västerås, där han producerat nästan 200 poäng, så är det ett minst sagt meriterat nyförvärv Brödernas/Väsby presenterar på fredagen.

Spelaren det rör sig om är forwarden Viktor Hertzberg som skrivit på för kommande säsong i klubben.

– Vi har haft många bra samtal och han går in med rätt attityd i detta projekt. Vi har höga förväntningar och det ska bli väldigt spännande att få se Viktor i vår tröja, säger sportchefen Tom Tärnström till klubbens hemsida.

ANNONS

Den 33-årige forwarden lämnade Almtuna 2023 för att pröva sina vingar utomlands. Först blev det en vända i Slovakien, innan han avslutade säsongen i norska Frisk Asker med hela 40 poäng på 35 matcher.

– Viktor är en forward med stor spelskicklighet som alltid levererat ett bra poängsnitt oavsett nivå. Han kommer senast från en stark säsong i den norska ligan, och vår förhoppning är att han med sina egenskaper ska bli en ledande kraft i vår offensiv, säger Tärnström.

Hockeyfeber! PLUS 1mån för 1kr! Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln

ANNONS