HockeyNews
PLUS

Blandade besked i DIF – så tänker "Honken"

Marcus Krüger
Bildbyrån

Publicerad: 1 mars 2024

FacebookXWhatsApp

Djurgården tar sig an Almtuna på bortais och det är både positiva och negativa nyheter som Michael Holmqvist och Patrik Andersson meddelar.

Tre välkända ansikten återfinns i Djurgårdens laguppställning inför Almtuna på bortais. Lagkaptenen Marcus Krüger, Alexander Ytterell och David Blomgren är tillbaka. Den sistnämnda har varit sjuk och har inte spelat de senaste omgångarna.
– Jag blev sängliggande med feber och så, men tränade igår och tränade idag så det känns bra. Jag var ganska däckad, men det är bra nu så det är lugnt, sa Blomgren till Hockeynews inför matchen.
Dock är inte alla friska i truppen. Varken John Dahlström eller Emil Berglund finns med, de har utgåttt på grund av sjukdom.
Hugo Hävelid vaktar kassen efter att Viktor Andrén stått från start i de två senaste matcherna.

Hemmalag vill bryta trenden

Almtuna har två raka förluster men har trots det skaffat sig en glapp ned till elfteplatsen. Åtta poäng skiljer mellan Almtuna som just nu har den sista platsen till åttondelsfinalerna, och Västerås på 63 poäng.
Inför mötet mot DIF gör Almtuna en förändring på målvaktssidan. Jörgen Hanneborg som vaktade kassen senast får börja på bänken. Istället tar Oliver Håkanson plats mellan stolparna.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)