HockeyNews
PLUS

BIK agerar efter tunga förlusten mot Brynäs

Marcus Hellgren Smed
Bildbyrån

Publicerad: 3 april 2024

FacebookXWhatsApp

Den andra semifinalen mellan Brynäs och BIK Karlskoga startar om mindre än två timmar i Monitor ERP Arena. Det var en jämn tillställning senast och lagen verkar vara nöjda över de flesta truppvalen som gjordes senast.

BIK Karlskoga fick en drömstart mot Brynäs i den första semifinalen. Värmlänningarna befann sig i en tvåmålsledning efter den första perioden, men sedan visade Brynäs varför man vann serien. I den fjärde perioden avgjorde Tyler Vesel och gav Brynäs 1-0 i matchserien mot ett Karlskoga som chockat många den senaste tiden.

– Vi sa det till varandra i omklädningrummet att tålamod är det som har varit viktigt hela tiden. Det kommer det vara även i den här semifinalserien också, sa Niklas Gällstedt efter den första matchen i Monitor ERP Arena.

Ikväll väntar omgång två och vinnarlaget väljer att inte göra några förändringar. Precis som senast är inte Anton Johannesson med liksom Linus Ölund som är avstängd.

Målvaktsbyte

I BIK Karlskoga väljer man att göra en förändring. Färjestadlånet Victor Brattström vaktade kassen senast men får ikväll ta plats på bänken. Dennis Hall och övriga i tränarstaben väljer att spela Marcus Hellgren Smed i kassen i omgång två.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: TV4 Play+ på köpet! (värde 118 kr)