HockeyNews
PLUS

Beskedet: Modos vd hoppar av efter åtta år

(9025) Johan Widebro/Modo
Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Idag 08:38

FacebookXWhatsApp

SHL-säsongen har bara precis startat.
Då meddelar Modo att vd:n Johan Widebro slutar efter åtta år i klubben.

ANNONS

Om precis en vecka, den 30 september, gör Johan Widebro, 45, sin sista dag som vd för Örnsköldsviksklubben. Widebro har varit med om att ta Modo tillbaka till finrummet.
– Jag och styrelsen har haft en tät dialog under hösten och resonerat kring var Modo Hockey står just nu och vad vi behöver framåt. I och med det har vi landat i att tajmingen är rätt för en förändring, säger Widebro till Modos hemsida.

I Modo sedan 2016

Johan Widebro kom till Modo 2016 efter kraschen från SHL och har varit en ledande person i arbetet med att bygga en stark organisation för att ta sig tillbaka.
– Det har inte varit någon svår diskussion och det finns inga schismer, ingen bitterhet eller liknande. Vi har haft en fantastisk tid tillsammans under de här åtta åren och har hanterat många olika frågor. Jag känner mig väldigt stolt över vad vi har presterat, säger Widebro.

Ekonomichefen blir tf

Ekonomichefen Jan Sjölund blir tillförordnad vd.
– En av anledningarna till att vi kommit överens om det här nu är för att vi känner att tajmingen är helt rätt. Vi är inne i en ny fas i Modo Hockey där allting fungerar väldigt bra, organisationen gör ett fantastiskt jobb, och vi har möjlighet att göra grundligt arbete inför nästa rekrytering, säger Modos ordförande Ulf Strinnholm till Modos hemsida.

PLUS gratis i en månad! (ord pris: 69). Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln