HockeyNews
PLUS

Äntligen comeback – gjorde märkligt mål

Groleau mål
Foto: Viaplay / Bildbyrån
ANNONS

Publicerad: Igår 22:13

FacebookXWhatsApp

Jeremy Groleau hade inte spelat match på ett halvår. På tisdagen gjorde han comeback i CHL – och gjorde ett väldigt ovanligt mål.

Se målet här nedan.

ANNONS

Färjestadsbacken Jeremy Groleau hade inte spelat sedan match tre i kvartsfinalserien mot Rögle.

Men på tisdagen gjorde han comeback – och blev målskytt på ett väldigt annorlunda sätt.

Inför matchen var kanadansaren givetvis taggad på att få spela match igen.

– Jag är väldigt, väldigt lycklig. Jag har tröttnat rejält på att hålla på för mig själv. Sex månader sedan, så det är ett bra tag sedan. Men kul att se hur allt arbete jag lagt ned och som alla de som jobbat med mig lagt ner ger betalt nu, sade han till Värmlands Folkblad.

Han ersatte Magnus Nygren, som var sjuk, i CHL-matchen mot Storhamar. Färjestad var redan slutspelsklart, Storhamar hade en liten chans att nå slutspel vid seger. Men Karlstadslaget vann med 3–1, och Groleaus märkliga mål var matchens första.

25-åringen gjorde tre mål och åtta assist på 41 matcher i SHL förra säsongen.

I de övriga CHL-matcherna blev Växjö nollat borta mot Ilves i en betydelselös match. Växjö föll 0–3, men är redan klart för slutspel samtidigt som Ilves redan var borta från chansen att gå vidare. Trots det kom över 6 000 åskådare till matchen i Tammerfors.

Lika CHL-sugna var man inte i Skellefteå, där drygt 2 000 åskådare såg det slutspelsklara hemmalaget vinna mot Pinguins Bremerhaven med 3–2 efter förlängning. Oscar Lindberg avgjorde med sitt andra mål för kvällen. Andreas Johnson blev också målskytt.

Allt på Hockeynews PLUS för bara 69kr. Skaffa PLUS. Säg upp när du vill.

SE ALLA MATCHER – HALVA PRISET. 50% rabatt TV4 PLAY SPORT TOTAL. Spara 274kr! Säg upp när du vill.

Följ ämnen i artikeln